Holsby Metall AB

Vi söker en projektledare / säljtekniker

Är Du vår nästa projektledare / säljtekniker?
Som projektledare på Holsby Metall leder du projekten från start till mål. Du kommer kunna arbeta självständigt med mycket eget ansvar och möjligheter att påverka din arbetssituation. Vi tror att du är en driven, initiativtagande medarbetare som drivs av att planera, organisera och strukturera. Att ta eget ansvar för ditt arbete är naturligt för dig och du arbetar lika framgångsrikt självständigt som i grupp då du gillar ordning och reda. Du är dessutom en viktig länk mellan de olika avdelningarna på företaget och därför ser vi det som extra viktigt att du är en person som har enkelt att anpassa dig till olika situationer och människor. Mycket kommunikation sker på Engelska och därför krävs det att du behärskar detta väl i tal och skrift.

Om tjänsten
Som projektledare/Säljtekniker arbetar du i en ledande roll tillsammans med de övriga i organisationen. Arbetet utgår från juridiska, ekonomiska och tekniska perspektiv.

Rollen innebär ansvar för att:

Leda och organisera projekt i såväl planeringsskedet som genomförandeskedet
Säkerställa projektens framdrift utifrån tid, kostnad och kvalitet
Representera Holsby Metall som Säljtekniker mot kunder och vara en del av säljteamet där vi utvecklar produkter tillsammans med kunder där förhandling och kontaktskapande är viktiga delar.
Arbeta enligt verktyg som APQP, PPAP, Control Plan och FMEA är del av arbetet.

Vi tror på ett ansvarsfullt och starkt ledarskap, god kommunikation och tydliga strukturer. Du prioriterar och delegerar till övriga medarbetare inom projektet och rapporterar regelbundet till ledningen och produktion


Vi söker dig som har:
Stort tekniskt intresse
Minst fem års erfarenhet av en Teknisk tjänst och/eller ledande roll inom verkstadindustrin
Goda kunskaper i svenska, Engelska i tal och skift
Det är meriterande om du är tekniskt intressad med erfarenhet av verkstadsproduktion. Du jobbar bla i cadmiljö varför vi ser det som meriterande att du behärskar detta


Du är en person som drivs av en vilja att arbeta målinriktat och åstadkomma resultat. Du ser möjligheter och anpassar dig till förändrade krav och nya förutsättningar. Du är kreativ och nytänkande, vilket för oss innebär att du löser utmaningar genom kontinuerlig omvärldsbevakning och med hjälp av teamet.


Du kan genom ditt strukturerade och lösningsorienterade arbetssätt bidra till att vi tar ytterligare steg för att förbättra vår verksamhet på ett hållbart och affärsmässigt sätt. Du trivs med att samarbeta med andra människor och du värdesätter en kultur som innebär att vi hjälps åt för att tillsammans nå gemensamma mål.


Vi tillämpar i detta tillfälle en heltids – tillsvidareanställning


Varmt välkommen med din ansökan till: Jobba@holsbymetall.se