Holsby Metall AB

Vi söker en kvalitetstekniker

Arbetsuppgifterna består bla av.

• Att stötta produktionspersonalen i mätning, kvalitetsfrågor och förbättringar.
• Att stötta kvalitetsteamet genom att upprätta, bevaka instruktioner och rutiner med avseende på kvalitet och miljö samt att de efterlevs.
• Praktiskt utföra produktrevisioner och analysera resultat.
• Hantera och åtgärda reklamationer, avvikelsehantering och tillsammans med dina kollegor analysera uppkomna fel så att det inte sker igen.
• Teknik förståelse är viktigt för tjänsten, där underhåll och kalibrering av mätutrustning samt mätning sker via digitala system.
• Meriterande kunskaper: IATF 16949, ISO 9001 / 14001, Goda kunskaper i ritnings läsning


Lämplig bakgrund:

Som kvalitetstekniker ska du ha ett brinnande intresse för kvalitetsfrågor samt tycka om att utveckla dig själv och andra i form av nya kompetenser som kan vara gynnsamma för avdelningen och dess funktion.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av kvalitetsarbete eller produktionstekniskt arbete, och därmed har god kännedom och praktisk erfarenhet av problemlösning och riskidentifiering. Ett stort plus i kanten är om du har praktisk erfarenhet av arbete med varmpressning och skärande bearbetning


Vem är du?
Som person är du positiv, målinriktad, nyfiken noggrann och ivrig att driva saker framåt på ett strukturerat sätt.
Du kan hantera olika personligheter i olika situationer samt är ödmjuk inför uppgiften. Vi ser gärna att du kan arbeta självgående men har även lätt för att arbeta i grupp.
Du är tydlig i din kommunikation. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Du gillar ordning och perfektion och du har inga problem med att jobba mot fastställda mål och deadlines.
Har en passion och vilja samt att jobba med problemlösning är en del av ditt DNA. Du kan arbeta självständigt och prioritera utifrån angelägenhetsgrad.


För info el. ansökan till Jobba@holsbymetall.se